Home

Eerst lullen, dan poetsen

Havenhelden aan het woord

Ken nie besta nie!

Wat je nog niet ken, leren wij je wel.

Werken in de haven is werken op de meest dynamische plek van Nederland. Waar het werk altijd doorgaat en de tijd nooit stilstaat. Wil jij ook een held(in) worden? Check hier effe de meest recente vacatures in de Rotterdamse haven!

Veilig werken is belangrijk. Vooral in een veranderende omgeving als de haven. De werklocaties worden gecheckt op veiligheid. En we gebruiken werkinstructies en procedures die nooit 't zelfde blijven. Daarom word je als held(in) opgeleid en zorgen we voor opfriscursussen. 


Maar wat ken je precies leren dan? 
In de haven werken we met zwaar materieel en grote machines om bijvoorbeeld containers over te rijden of te laden of lossen. Het is belangrijk dat dit veilig gebeurt. Daarom leer jij als je in dienst komt eerst door middel van een heftruck, reachstacker of kraancursus hoe je die grote machines moet bedienen en besturen. 

Een container lassen, dat doe je ook niet zomaar. In die bak moet straks van alles vervoerd worden, dus dan mot het allemaal weer goed in elkaar zitten. Daarom heb je laspapieren nodig. En die ken je gewoon bij ons halen als je wordt aangesteld!   

Ben je bereid om langer de schoolbanken in te gaan en wil je de opleiding Mbo-opleiding medewerker havenoperatie, niveau 2 behalen? Bekijk dan eens ons leer-werktraject bij de vacature van sjorder.

Hebbie deze papiertjes al? Lekker bezig! Ga dan snel door naar de vacatures en bekijk of er al iets voor je tussen staat.